ПГТ „Пенчо Семов“ с бронзови медали от деветата Панорама на професионалното образование

Панорамата на професионалното образование е ежегодна национална изява, която цели да демонстрира качеството на подготовката на възпитаници на професионалните училища от цяла България. В рамките на панорамата се проведе националното състезание „Най-добра бизнес идея“ на 20 и 21 април, 2017 година в Международен панаир, гр. Пловдив.
В състезанието учениците имаха задачата за период от четири часа да разработят и защитят иновативни  бизнес идеи за задоволяване нуждите на хората от здравословен начин на живот чрез спортуване, като дадат воля на своята инициативност, креативност и предприемаческо мислене. От 66 бизнес идеи до втори кръг достигнаха 24, между които и идеята на ученичката от ПГТ „Пенчо Семов“ Десислава Гаврилова от 11клас, специалност „Икономика и мениджмънт“.
С участието си в Националното състезание  „Най-добра бизнес идея” Десислава Гаврилова представи достойно своята специалност „Икономика и мениджмънт“ и защити водещата  позиция на ПГТ „Пенчо Семов” в обучението по предприемачество.
Бронзовият медал донесе на Десислава и най-важната за нея награда - обучение в УНСС – София. Честито на бъдещата студентка и на добър час!