Престижна награда за Александър Георгиев
В периода 25 – 27 септември 2019 г. в Гранд хотел Варна, к.к. Св. Св. Константин и Елена се проведе конкурсът „Най-добър готвач” на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ за 2019 г.
Състезанието включваше надпревари за професионалисти в категориите „Най-добър готвач”, „Най-добър сладкар”, „Най-добър пицар”, в които участваха голяма част от представителите на регионалните и местните структури на най-голямата браншова организация в туризма – БХРА, сладкари, сомелиери.
В конкурса също взеха участие и ученици от Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство в категориите „Най-добър млад готвач” и „Най-добър млад сладкар”.
Ученикът Александър Цветомир Георгиев от ХІ в клас, специалност „Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения” зае ІІІ място в състезанието „Най-добър млад готвач на БХРА за 2019”.
{gallery}cnphotos/12{/gallery}